Reviews

Wat een prachtige foto’s hebben we mogen ontvangen van onze kinderen Jay en Liff. Van begin tot eind een hele fijne ervaring. Liff kijkt vaak eerst altijd de kat uit de boom, maar Vanessa wist haar goed op haar gemak te stellen waardoor ze meteen stond te shinen. 

Bedankt Vanessa, echt top!’ 

~ Rick & Elke 

Ontzettende mooie shoot gedaan met Vanessa. Vanessa neemt de tijd en zocht de mooiste plekjes uit. Ontzettend geluk gehad met het prachtige weer. Dat in combinatie met mijn zwangere buik en de mooie omgeving maakt dat het prachtige foto’s zijn. Vanessa let goed op de houding en heeft de tijd tot ze de perfecte foto had. Ze is erg vriendelijk en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Een prachtige collectie foto’s die ik koester en een herinnering om nooit te vergeten. Ik raad iedereen absoluut aan om een shoot bij Vanessa te doen.

~ Zomordha

 

Bedankt Vanessa voor alle prachtige foto’s die je op 3 bijzondere dagen voor ons gemaakt hebt. Voor ons ben je de beste en leukste fotograaf die er is! 

~ Kevin & Madeleine

Vanessa heeft onze zwangerschapsshoot gemaakt. Naast het feit dat we hartstikke blij zijn met de foto’s, heeft Vanessa in alles meegedacht. Van tijd/moment tot locatie, kleding en poses. We vonden de shoot best spannend, maar Vanessa stelde ons heel erg op ons gemak en maakte er een leuke en ontspannen shoot van waarbij we het geluk hadden van een golden hour. Dit in combinatie met haar talent en creativiteit heeft geleid tot een prachtig eindresultaat.  

Dankjewel Vanessa

~ Koen & Annemarie

 

Vanessa heeft bij mij een fotoshoot gedaan, van mijzelf, mijn paarden en de setting. De foto’s ga ik gebruiken voor mijn website. Ik zag duizend beren op de weg. Vanessa heeft me er vakkundig en geduldig doorheen geleid. Ze heeft vooraf goed gevraagd wat ik precies op foto wilde hebben en meegedacht. Ik voelde me bij haar op mijn gemak. Vanessa heeft een prettige rust en neemt echt de tijd. De foto’s zijn prachtig geworden, eigenlijk zijn er té veel mooie foto’s, dus ik heb keuzestress. Aanrader deze coachende fotograaf. 

~ Joske

Samen met mijn vriend en een van mijn beste vriendinnen heb ik een zwangerschapsshoot mogen doen bij Vanessa. We zijn echt super blij met het eindresultaat. De foto’s zijn prachtig! Ook de shoot was leuk om te doen. Vanessa stelt je snel op je gemak. We hebben een gezellige tijd gehad. Wij zouden Vanessa aanraden bij een ander.

~ Niek & Lonneke

Vanessa heeft al heel wat foto’s gemaakt van mijn honden. Ik word altijd erg blij van de foto’s. Ik ben zeer tevreden hoe ze te werk gaat, ze is rustig en geduldig en met zeer mooie resultaten. 

~ Georginia

Wat was deze fotoshoot met Jaida een uitdaging, maar jij hebt het toch maar gedaan! Je hebt een hele fijne lieve persoonlijkheid waardoor mijn dochter zich heel snel veilig bij je voelde. Ze straalde van oor tot oor bij de fotoshoot en het heeft ook echt haar een boost gegeven aan zelfvertrouwen! Super bedankt voor deze bijzonder mooie foto’s op het ijs! Je bent een topper! 

Lieve groet, Linda Strik

De fotoshoot die wij met Vanessa hebben gehad was zo gezellig en ontspannen en het resultaat is prachtig. Vanessa is heel professioneel en perfectionistisch en weet op een mooie manier beelden vast te leggen. Wij zijn blij met de schitterende foto’s. 

~ Mathijs en Angela

Voor mijn bedrijf Runnercoachpierre de hulp van Vanessa ingeroepen om voor de website en socials foto’s te laten maken. Met haar vakkundige blik en leuke ideeën zijn het prachtige, diverse foto’s geworden die mijn site een professionele uitstraling geven! Echt een aanrader om met Vanessa aan de slag te gaan!

Groet, Pierre

Diverse fotoshoots van Vanessa mogen meemaken bij fotosessies van mijn dochter. Omdat mijn dochter graag gefotografeerd werd en Vanessa diverse stijlen en ideeën wilde uitproberen was dat een hele goeie match. Vanes is een betrokken fotografe met een scherpe blik voor details, waardoor ze op mooie locaties uitkomt om de foto’s te maken en vooral alert is op mooie natuurlijke belichting.  Maar ook met een luisterend oor en oog voor de wensen/ideeën van de ander. Onlangs ook zoonlief gefotografeerd met zijn band,  uit haar comfortzone maar vanuit haar gevoel met hun wensen in gedachten. Ze staat achter haar foto’s en legt echt haar hart er in en dat zie je terug! Haar foto’s zijn een cadeautje om te ontvangen!

Liefs,

Cindy, Elin en de rest van de family!

Het is alweer even geleden dat Vanessa een fotoshoot heeft gemaakt van ons gezin. Zo relax en mooie details, we kijken hier nog met heel veel plezier op terug. Dank je wel.

Liefs Helma